Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs nosaucis valstsvienības sastāvu pirmajām divām pārbaudes spēlēm pret Norvēģiju, kas notiks "Euro Ice Hockey Challenge" turnīra ietvaros, informēja Latvijas Hokeja federācija.

Bobs Hārtlijs sastāvā iekļāvis divus vārtsargus, astoņus aizsargus un 13 uzbrucējus.

Latvijas nacionālā valstsvienība ar Norvēģijas komandu spēkosies 6. un 7. aprīlī Holdenas pilsētā, kas atrodas pusotras stundas braucienā no Oslo.

No sastāvā iekļautajiem hokejistiem Eduards Tralmaks, Roberts Mamčics, Gvido Jansons, Rihards Melnalksnis, Daniels Bērziņš, Renārs Kārkls un Reinis Petkus Latvijas valstsvienības rindās vēl nav aizvadījuši nevienu spēli.

Pēc spēlēm ar Norvēģijas izlasi Boba Hārtlija padotie 11. un 12.aprīlī "Arēna Rīga" spēkosies ar spēcīgo Somijas komandu. Pēc šīm spēlēm sekos izbraukums (20. un 21.aprīlis) uz Slovākiju, bet "Euro Ice Hockey Challenge" posmu mūsu hokejisti noslēgs ar cīņām 26. un 27. aprīlī "Arēna Rīga" pret Šveici.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm ar Norvēģiju:

Vārtsargi: Uldis Čalpa (HK "Kurbads") un Reinis Petkus (HK "Zemgale/LLU");

Aizsargi: Kristaps Zīle (Rīgas Dinamo), Artūrs Salija (HC Nove Zamky, Slovākija), Gvido Jansons (Arizona State University, ASV), Roberts Mamčics (HK Liepāja/Optibet), Ēriks Ševčenko (Tsen Tou Julin, Krievija), Roberts Kaļķis, Renārs Kārkls (abi - HK Rīga) un Edgars Siksna (Saryarka Karaganda).

Uzbrucēji: Frenks Razgals, Ņikita Jevpalovs, Edgars Kulda, Vitālijs Pavlovs, Oskars Batņa, Emīls Ģēģeris, (visi Rīgas "Dinamo"), Eduards Tralmaks (Maine University, ASV), Daniels Bērziņš (HK Rīga), Rihards Melnalksnis (LangnauU20, Šveice), Filips Buncis (Arizona State University, ASV), Rodrigo Ābols (Orebro, Zviedrija), Egils Kalns un Bruno Zabis (Liepāja/Optibet).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!