Foto: F64
Pirmdien, 16. janvārī, HK "Mogo" Latvijas kausa pusfināla otrajā spēlē savā laukumā ar 10:3 uzvarēja Jelgavas "Zemgale/LLU" hokejistus un iekļuva turnīra finālā, portālu "Delfi" informēja HK "Mogo" pārstāvis Jānis Janševics.

Spēles piektajā minūtē Raivis Kurnigins vadībā izvirzīja jelgavniekus. Tomēr mača turpinājums ievērojami veiksmīgāks izrādījās HK "Mogo" hokejistiem, kuri vēl pirmajā trešadaļā viesu vārtos sameta sešas ripas, uz ko "Zemgale/LLU" atbildēja ar vienu precīzu Eduarda Hugo Jansona raidījumu, bet Reinis Petkus savu vietu vārtos bija spiests atdot Rihardam Cimermanim.

Otrajā periodā Rūdolfs Prūsis un Vladimirs Mamonovs rezultātu palielināja līdz 8:2, bet trešajā trešdaļā tika gūti vēl trīs vārti – Cimermani pārspēja Andrejs Smirnovs un Elviss Želubovskis, bet Henrija Anča vārtos ripu iemeta Rihards Paškausks, un HK "Mogo" uzvarēja ar 10:3.

Vēstīts, ka Latvijas kausa fināls notiks 17. februārī Arēnā Rīga, kur HK "Mogo" tiksies ar HK "Kurbads" hokejistiem.

Tāpat ziņots, ka Latvijas kausa izcīņa tika atjaunota pagājušajā sezonā, kad galveno balvu ieguva HK "Mogo", finālā ar 4:3 uzvarot HK "Kurbads" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!