Foto: F64

Hokeja kluba "Dinamo Rīga" jauniešu komanda HK "Rīga" ar fiziskās sagatavotības treniņnometni Gulbenē ir uzsākusi gatavošanos savai sestajai Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) sezonai, kas mūsu komandai sāksies 5. septembrī, vēsta kluba mājas lapa.

Treniņnometnē Gulbenē, kas ilgs līdz 10. jūlijam, HK "Rīga" galvenā trenera rīcībā ir 39 jaunie hokejisti. Starp viņiem ir arī nesen NHL draftā izvēlētie Mārtiņš Dzierkals un Kārlis Čukste, kuri kopā ar savu iepriekšējo komandu trenējas pirms došanās uz Ziemeļameriku.

HK "Rīga" komandas sastāvs jaunajā MHL sezonā piedzīvos visai ievērojamas izmaiņas, jo komandas pamatkodolu veidos 1996., 1997. un 1998. gadā dzimušie hokejisti, bet no treniņnometnē esošajiem 39 hokejistiem, MHL spēļu pieredze ir tikai 10 spēlētājiem.

Treniņnometnē Gulbenē spēlētājiem tiks ielikti fiziskās sagatavotības pamati sezonai, un pēc 10. jūlija HK "Rīga" turpinās trenēties savā bāzes vietā "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos, kur sāksies arī ledus treniņi.

Augusta sākumā HK "Rīga" piedalīsies pārbaudes turnīrā Čerepovecā (2. - 7. augusts). Pēc tam komanda turpinās trenēties Piņķos, bet augusta beigās (21. - 31. augusts) piedalīsies tradicionālajā Pasaules kausa turnīrā, kas šogad norisināsies Krievijas pilsētā Jekaterinburgā. Pirmā spēle 2015./2016. gada MHL sezonas regulārajā čempionātā HK "Rīga" komandai būs 5. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!