Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā sestdien savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Sanktpēterburgas "Serebrjanije ļvi" vienībai.

Latvijas komandas labā vienīgos vārtus 47.minūtē guva Gatis Sprukts.

Pirmā trešdaļa starp abām vienībām noslēdzās bezvārtu neizšķirti, lai gan vairāk ripu kontrolēja "Rīgas" komandas hokejisti. Tiesa, otrajā periodā viņi pamanījās nonākt iedzinējos ar 0:2, kad vispirms vārtus iemeta Timurs Makarovs, bet pēc tam viņam piebalsoja komandas biedrs Maksims Malcevs. Noslēdzošās trešdaļas pirmajā pusē Sprukts gan vienus vārtus atguva, atjaunojot Latvijas vienības izredzes uz atspēlēšanos, taču pēdējā minūtē ar precīzu metienu tukšos rīdzinieku vārtos atkal izcēlās Makarovs.

Svētdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam sāksies ar nacionālo izlašu spēlēm saistīts pārtraukums. Savukārt turpinājumā "Rīga" 11. un 12.novembrī uzņems arī otru Sanktpēterburgas vienību SKA-1946.

Oktobra desmit mačos rīdzinieki iekrāja tikai 10 punktus, gūstot vien divas uzvaras pamatlaikā. Daudz sekmīgāk nesekmējās arī "Serebrjanije ļvi" hokejistiem, kas samierinājās ar divām uzvarām.

Ar 24 punktiem 21 mačā "Rīga" pašlaik Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā noslīdējusi uz pēdējo vietu desmit komandu konkurencē, jo to apsteigusi "Serebrjanije ļvi" vienība, kas nu tikusi pie 26 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!