Foto: F64
HK "Rīga" svētdien Pasaules kausa izcīņā jauniešu komandām, kas notiek Krievijas pilsētā Ufā, otrajā spēlē ar 1:6 piekāpas ASV Hokeja līgas (USHL) Aiovas štata komandai Sjūsitijas "Musketeers", vēsta kluba mājas lapa.

Pirmā trešdaļa noslēdzās bez vārtu guvuma, otrajā pretinieki HK "Rīga" vārtsargu Salvi Balandinu pārspēja vienu, bet trešajā - piecas reizes. "Goda vārtus" rīdziniekiem piecas minūtes un 20 sekundes pirms spēles beigām, kad rezultāts bija 0:5, guva Kirils Galoha.

Kā ziņojām, pirmajā spēlē piektdien rīdzinieki ar 4:3 pēcspēles metienos uzveica Zviedrijas klubu Malmes "Redhawks".

B grupā komandas tagad ir aizvadījušas pa divām spēlēm un ar sešiem punktiem vadībā ir "Musketeers". Pa trim punktiem ir Zalcburgas "Red Bull" un "Redhawks", HK "Rīga" ir divi punkti, bet Maskavas "MHK Spartak" - viens punkts.

Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas divas labākas komandas. 29. augustā paredzētas pusfināla spēles, bet 30. augustā - spēle par trešo vietu un fināls.

A grupā vadībā ar sešiem punktiem ir Homutovas "Pirati" no Čehijas. Keipbretonas "Screaming Eagles" no Kanādas, Ufas "Tolpar" un Bobruiskas "Dinamo-Šiņņik" no Baltkrievijas ir pa trim punktiem, bet Espo "Blues" no Somijas punktu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!