Foto: RIA Novosti/Scanpix
Leģendārā krievu hokeja trenera Viktora Tihonova veselības stāvoklis ir uzlabojies, atklāj tuvinieki.

"Paguvu iebraukt pie vectētiņa vakar," aģentūrai "R-Sports" pastāstījis Tihonova mazdēls, Viktors Tihonovs jaunākais, kurš pārstāv Sanktpēterburgas SKA vienību. "Viņam jau ir kļuvis labāk, detaļas negribu atklāt. Viņš ārstējas. Domāju, tuvākajā laikā viss būs normāli. Kad man sākas spēle, visas domas ir tikai par to, bet pirms un pēc mačiem, protams, domāju par vectētiņu. Ceru, viņš drīz atlabs."

Vecotēvu apmeklēt slimnīcā Tihonovs varēja pateicoties tam, ka SKA piektdien aizvadīja izbraukuma spēli Maskavā pret vietējo "Dinamo".

Kā ziņojām, 84 gadus vecais Viktors Tihonovs vecākais šonedēļ tika ievietots slimnīcā ar diagnozi sirds nepietiekamība, lai gan Maskavas CSKA kluba vadība norāda, ka viņam tiek veikta plānota veselības pārbaude.

Agrāk oktobrī publiskajā telpā parādījās pirmā informācija, ka Tihonovam pasliktinājusies veselība. Kā toreiz sacīja viņa sieva Tatjana, leģendārais krievu hokeja speciālists slimības dēļ vairs nevar pastaigāt, un savās mājās iziet ārstēšanās kursu. Pēc Tihonova dzīvesbiedres teiktā, viņš slimnīcā pirmo reizi bijis septembrī, bet no 24.septembra viņam bija noteikts ārstēšanās kurss mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!