Foto: AFP/Scanpix

Latvijas jaunais uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzot viņa pārstāvētajai Sanhosē "Barracuda" komandai savā laukumā ar 5:4 (0:1, 4:0, 1:1) pieveikt Teksasas "Stars".

Jevpalovs vispirms ar rezultatīvu piespēli izcēlās mača 37.minūtē, kad vairākumā Nikolajs Goldobins panāca 3:3, bet otru piespēli Latvijas hokejists veica uzvaras vārtu guvumā, kad 48 sekundes pirms pamatlaika beigām izcēlās Jūliuss Berjmans.

Jevpalovs šajā mačā izpildīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs sezonas 17 spēlēs Jevpalovs guvis divus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pie uzvaras tikusi arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jūtikas "Comets", kas izbraukumā ar 6:3 (3:1, 1:2, 2:0) pārspēja Portlendas "Pirates".

Latvietis šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, bet izpildīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

AHL kopvērtējumā latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" ar 19 punktiem 17 mačos ir ceturtie Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, bet ar 20 punktiem 19 cīņās piektajā pozīcijā atrodas "Comets".

Tikmēr "Barracuda" vienība ar 17 punktiem 17 mačos ir piektajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!