Foto: LETA
Ar mainīgām sekmēm kārtējās spēle Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā aizvadījuši Latvijas hokejisti Kristers Gudļevskis un Ronalds Ķēniņš - Gudļevskis nespēja izglābt Sirakūzu "Crunch" no zaudējuma, bet Ronalds Ķēniņš papildināja savu rezultativitātes punktu krājumu, lai gan zaudējumu piedzīvoja arī viņa pārstāvētā Jutikas "Comets" vienība.

Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis nebija Sirakūzu "Crunch" komandas glābējs piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē Edirondakas "Flames", kurā "Crunch" piedzīvoja zaudējumu ar 1:4 (0:1, 1:1, 0:2).

Gudļevskis šai spēlē atvairīja 30 no 34 pretinieku metieniem, kamēr "Flames" vārtsargs Džonijs Ortio tika "traucēts" 27 reizes un ielaida vienus vārtus.

Arī pēc šā zaudējuma Sirakūzu komanda saglabā labu pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā, ieņemot ceturto vietu.

Savukārt ļoti rezultatīvā spēlē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Jutikas "Comets" vienība ar 4:7 (0:3, 2:1, 2:3) piekāpās Ročesteras "Americans", un latviešu uzbrucējs šai mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Ķēniņš asistēja komandas pēdējo divu vārtu gūšanā, kad palīdzēja attiecīgi Aleksam Frīzenam un Dastinam Džefrijam. Arī pats latviešu uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem, vēl nopelnīja divus noraidījumus un vienīgais komandā maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Arī pēc šā zaudējuma "Comets" vienība ir Rietumu konferences kopvērtējuma līdere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!