Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā trešdien latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš atgriezās Vankūveras "Canucks" sastāvā un palīdzēja savai komandai ar rezultātu 5:4 pagarinājumā uzvarēt Čikāgas "Blackhawks".

Ķēniņš spēlēs 27.minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Bo Horvatam vārtu guvumā, panākot rezultātu 2:1. Tas latvietim bija trešais rezultativitātes punkts piecās spēlēs, jo iepriekš viņš bija guvis divus vārtus.

Latvietis Vankūveras komandas sastāvā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas. Viņš laukumā pavadīja 11:25 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, divas reizes pielietoja spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

"Canucks" labā vārtus guva Daniels Sedins, bet reizi precīzi meta arī Lindens Vejs un Zeks Kasjans. "Blackhawks" rindās precīzs divas reizes bija Marians Hosa, bet pa vieniem vārtiem sameta Patriks Keins un Brendons Sāds.

"Canucks" komanda Rietumu konferencē ar 63 punktiem 53 spēlēs ir sestajā vietā, tomēr tikpat punktu ir arī Kalgari "Flames" un Sanhosē "Sharks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!