Foto: F64

Vairāki Latvijas hokejisti sestdien izgāja laukumā Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēles.

Latvijas vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" vienība savā laukumā ar 1:2 zaudēja Ontario "Reign". Kivlenieks atvairīja 24 no 26 pretinieku metieniem, abus "golus" ielaižot mazākumā.

Šajā sezonā Kivlenieks nospēlējis trīs spēles, kurās vidēji atvairījis 92,7 procentus metienu un ielaidis divus vārtus, taču viņam vēl nav izdevies izcīnīt uzvaru.

Savukārt Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas "Sound Tigers" ar rezultātu 2:5 zaudēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kurā spēlē Teodors Bļugers.

Gudļevskis šajā spēlē atvairīja 20 no 24 pretinieku metieniem, bet piektā ripa viņa vārtos slīdēja, kad latvietis bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Gudļevskis aizvadīja ceturto spēli sezonā, un viņš vidēji ielaiž 3,54 vārtus un atvaira 86,1 procentu metienu.

Savukārt Bļugers aizvadītajā spēlē statistikas rādītājos ne ar ko neizcēlās. Bļugers šosezon astoņās spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Sanhosē "Barracuda", ko pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers, ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja Teksasas "Stars".

Balcers izcēlās ar rezultatīvu piespēli, trešajā periodā palīdzot Džonam Makkartijam izlīdzināt rezultātu un ievest spēli pagarinājumā. Tāpat viņš pēcspēles metienu sērijā nerealizēja iespēju izgājienā pret vārtsargu.

Balcers šajā sezonā astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis piecas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!