Foto: F64

Latvijas hokeja uzbrucējs Koba Jass piektdien izcēlās ar gūtiem vārtiem Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta mačā.

Jasa pārstāvētā Liberecas "Bili Tygri" izbraukumā ar 5:2 (1:1, 3:1, 1:0) pārspēja Zlīnas PSG.

Tieši Jass dueļa piektajā minūtē atklāja cīņas rezultātu, bet kopumā viņš laukumā, spēlējot ceturtajā maiņā, pavadīja astoņas minūtes un 51 sekundi.

Latvijas uzbrucēja vienīgais izpildītais metiens šajā cīņā bija rezultatīvs, bet tāpat viņa rēķinā arī divi bloķēti pretinieku metieni un neitrāls lietderības koeficients.

Iepriekšējās trīs Čehijas čempionāta spēlēs Jass ar rezultativitāti nebija izcēlies.

Tikmēr pie pirmās uzvaras šosezon piektdien tika uzbrucēja Jura Štāla un aizsarga Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" komanda, kas savā laukumā ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja Prāgas "Sparta" vienību.
Štāls šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 16 sekundes, veicot vienu nesekmīgu metienu pa pretinieku vārtiem un vienu sāncenšu raidījumu bloķējot. Savukārt Rēdlihs laukumā pabija 18 minūtes un 14 sekundes, turklāt viņa rēķinā pa vienam metienam, spēka paņēmienam un bloķētam raidījumam.

Abi latvieši cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.
Čempionāta kopvērtējumā "Bili Tygri" vienība ar sešiem punktiem četros mačos tagad ieņem astoto vietu, bet "Energie" komanda ar trim punktiem ir 12.vietā 14 klubu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!