Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" vārtsargs Peters Budajs vasarā varētu pievienoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Ufas "Salavat Julajev", vēsta Krievijas masu mediji.

Februāra beigās Losandželosas "Kings" aizmainīja Budaju uz "Lightning" komandu, kuras fārmklubā Sirakūzu "Crunch" spēlē latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis. Kā skaidroja "Lightning" ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermans, 34 gadus vecais Budajs ar savu pieredzi labi palīdzētu Andrejam Vasiļevskim, kuru Tampas komanda nākotnē redz kā pamatvārtsargu.

Tomēr, kā vēsta Krievijas Federālā ziņu aģentūra, Budajs vasarā varētu pārcelties uz KHL. Pēc aģentūras rīcībā esošās informācijas, "Salavat Julajev" un "Lightning" jau vienojušās par hokejista pāreju, bet oficiāli par pāreju tiks izziņots vasarā.

Pārsteigts par izskanējušo informāciju bija "Salavat Julajev" ģenerālmenedžeris Leonīds Vaisfelds. "Protams, ka Budajs var turpināt savu karjeru "Salavat Julajev", kā to var darīt jebkurš cits labs vārtsargs, kuram līguma termiņš drīz beigsies. Bet pārrunas ar viņu neesam veikuši, es vismaz par to neko nezinu. Mēs ar vārtsargiem pagaidām vispār neesam runājuši, jo mums svarīgāk ir atrast galveno treneri."

Ziņots, ka krievu masu medijos saistībā ar "Salavat Julajev" galvenā trenera amatu izskanējis Arta Ābola vārds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!