Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta spēli ar Kazahstānas vienību Astanas "Baris" iesākusi cerīgi, tomēr nespēja realizēt izveidotos momentus, uzskata aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Kā zināms, pirmajā mačā pēc izlašu pārtraukuma rīdzinieki otrdien ielaida trīs vārtus trešās trešdaļas ievadā un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:5.

"KHL pārtraukumā labi gatavojāmies šim izbraukumam. Spēli iesākām cerīgi, veidojām momentus, bet, diemžēl, nespējam tos realizēt. Spēlējām cienīgi, tikai pirmajā periodā bija nepieciešami gūtie vārti," vienības preses dienests citē aizsarga izteikumus.

"Esam ļoti dusmīgi un vīlušies rezultātā. Trešo periodu iesākām ar ātri zaudētiem vārtiem," teica Krišjānis Rēdlihs. "Nākamajā spēlē ir jādara viss, lai iegūtu punktus."

Pirms valstsvienību pārtraukuma rīdzinieki bija izcīnījuši četras uzvaras pēc kārtas, taču noslēdzošajā mačā ar 0:2 izbraukumā piekāpās Baltkrievijas klubam Minskas "Dinamo".

Turpinājumā rīdzinieki ik pārdienas spēkosies arī ar Omskas "Avangard", Hantimansijskas "Jugra" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet pēc šī izbraukuma rīdzinieki aizvadīs trīs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Soči", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Toljati "Lada".

Kā zināms, "Avangard" otrdien ar 0:1 piekāpās Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Somijas komandai Helsinku "Jokerit".

Pēc šīs izbraukuma sērijas rīdziniekiem sezonas pēdējos trijos mēnešos atliks kopā aizvadīt vēl tikai astoņas izbraukuma spēles.

Ar 29 spēlēs izcīnītiem 34 punktiem Rīgas "Dinamo" atkal atkritusi uz pēdējo, 14.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par astoņiem punktiem.

Arī "Baris" komandai ir 37 punkti 29 dueļos, kas ļāvis pakāpties uz desmito pozīciju Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!