Foto: Wikipedia
Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pirmās kārtas sestajā spēlē sestdien divus vārtus guva Sidnijs Krosbijs, palīdzot Pitsburgas "Penguins" komandai ar rezultātu 5:3 izbraukumā pieveikt Filadelfijas "Flyers" vienību un iekļūt nākamajā kārtā.
Otrajā trešdaļā "Penguins" hokejisti bija nokļuvuši zaudētājos ar rezultātu 0:3, tomēr spēja gūt piecus bezatbildes vārtus, izcīnot uzvaru mačā ar 5:3 un sērijā ar rezultātu 4-2.

Šajā mačā "Flyers" labā precīzi meta Maiks Knuble, Džofrijs Lupuls un Denijs Brīrs, kurš otrās trešdaļas piektajā minūtē panāca 3:0.

Tomēr "Penguins" hokejisti atspēlējās jau 29 sekundes vēlāk, kad vārtus guva Ruslans Fedotenko. Atlikušajā mačā daļā "Penguins" rindās pa reizei precīzi meta arī Marks Ītons un Sergejs Gončars, bet divus vārtus guva Krosbijs, vienu ripu raidot tukšos vārtos.

Konferences pusfinālā "Penguins" spēkosies ar Bostonas "Bruins" komandu, kas ceturtdaļfinālā ar 4-0 pieveica Monreālas "Canadiens" vienību.

Vēl vienā spēlē nelielas cerības uz uzvaru duelī saglabāja Sanhosē "Sharks" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 1:0) pagarinājumā pieveica Anaheimas "Ducks" vienību un sērijā pietuvojās līdz 2-3.

Šajā mačā uzvaras vārtus pagarinājuma septītajā minūtē guva Patriks Marlo.

Savukārt vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas nākamajā kārtā nokļuva Čikāgas "Blackhawks" komanda, kas ar rezultātu 5:1 (3:0, 2:1, 0:0) savā laukumā pieveica Kalgari "Flames" komandu un sērijā izvirzījās vadībā ar rezultātu 3-2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!