Lai arī šī sezona bijusi sekmīga, tomēr vasarā cīņa par iekļūšanu Nacionālās hokeja līgas klubā Atlantas "Thrashers" būs jāsāk no nulles, laikrakstam "Diena" atzinis viens no pieciem šosezon kaut vienu spēli NHL aizvadījušajiem Latvijas hokejistiem, 21 gadus vecais Arturs Kulda.

"Nākotni gan pāragri zīlēt. Zinu, ka vasarā būs jāsāk gandrīz no nulles. Uz treniņnometni ieradīsies ap piecdesmit pretendentu, kuri cīnīsies par vietu "Thrashers" sastāvā. Nevienu vairs neinteresēs, kā spēlēji pirms viena vai diviem gadiem," sacījis hokejists.

Šo sezonu Kulda gan jau novērtējis pozitīvi. Tiesa, vēl ar "Thrashers" fārmklubu Čikāgas "Wolves", kurā Kulda lielākoties pavadīja šo sezonu, esot jāizcīna Kaldera kauss.

Attiecībā uz Latvijas izlasi Kulda paudis, ka neviens viņam nav zvanījis. "Ieraudzīju tikai savu uzvārdu paplašinātajā sarakstā. Ja būtu tāda iespēja, labprāt spēlētu Latvijas izlasē," Kulda piebildis.

Kulda "Thrashers" šosezon aizvadīja četras spēles. To laikā viņš izdarīja divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja divas sodas minūtes. Laukumā viņš bija vidēji 12 minūtes.

Tomēr ievērību Kulda izpelnījās arī ar savu iespaidīgo lietderības koeficientu AHL, kur spēlē "Wolves" +46.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!