Foto: F64

Latvijas hokeja čempionāta komandai "Kurbads" pievienojies bijušais Latvijas junioru izlases spēlētājs Artūrs Salija, informēja klubs.

Šo sezonu Salija iesāka HK "Prizma" sastāvā, bet pēc pāris spēlēm devās uz Polijas ekstralīgas klubu "Sanok", kur 27 mačos atzīmējās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm

"Pievienojos "Kurbads", jo Polijā bija radās domstarpības ar treneri. Sekoja piedāvājums no "Kurbads", un izlēmu atgriezties mājās un pabeigt sezonu šeit. Mērķis ir palīdzēt komandai uzvarēt Virslīgā. Sevi varētu noraksturot kā aktīvu aizsargu, patīk spēka spēle, laukumā došos ar pilnu atdevi uz visiem 100% komandās labā. Domāju, ka tas ir pats galvenais," kluba preses dienestam sacīja Salija.

Pēc vairākām sezonām MHL klubā HK "Rīga" Salija spēlēja Kazahstānas komandā Karagandas "Berkut". Viņam arī pāris spēles Krievijas Augstākās līgas komandā Karagandas "Sariarka". Salija arī pārstāvējis Latvijas U-18 un U-20 izlases pasaules čempionātos, kā arī aizvadījis pārbaudes spēli Latvijas pieaugušo izlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!