Foto: LETA

Latvijas hokeja izlase ceturtdien pārbaudes spēļu turnīrā "Euro Ice Hockey Challenge", kas risinās Slovēnijas pilsētā Bledā, ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās sacensību mājiniekiem slovēņiem.

Latvijas izlase pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos, kad Žiga Pešuts 15. minūtē izcēlās ar precīzu metienu, bet līdz trešajai trešdaļai vārti vairs netika gūti. Trešā perioda sākums veiksmīgs bija Latvijai, jo divu minūšu laikā izdevās gūt divus vārtus.

Vispirms savus pirmos vārtus Latvijas izlasē guva Nikolajs Jeļisejevs, bet tad Edgars Kulda panāca 2:1 Latvijas labā. Trešdaļas beigās Latvijas izlase sapelnīja vairākus noraidījumus, bet sekundi pirms pamatlaika beigām Davids Rodmans izmantoja vairākumu un ieveda spēli pagarinājumā.

21 sekundi pirms papildlaika beigām uzvaru Slovēnijai nodrošināja Roks Tičars, kurš guva vārtus uzreiz pēc Ērika Sevčenko atgriešanās laukumā no noraidīto soliņa.

Nākamajā spēlē piektdien pulksten 17:00 Latvija tiksies ar Baltkrieviju, bet sestdien pulksten 21:00 Latviju sagaida duelis ar Franciju.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase šajā turnīrā spēlē bez vadošajiem spēlētājiem, pārbaudot savas tuvākās rezerves.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!