Foto: F64
Latvijas hokeja izlases kandidāts Lauris Bajaruns pievienojies jaundibinātā Latvijas čempionāta kluba HK "Liepāja" treniņnometnei, vēsta pati komanda.

Bajaruns mēģināja iekļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sastāvā, taču neizturēja pārbaudes laiku. Tagad gatavošanos jaunajai sezonai viņš turpinās ar "Liepājas komandu.

Aizvadītajā sezonā Bajarūns spēlēja Čehijas komandā Kladno "Rytiri", 38 spēlēs gūstot vienus vārtus un piecas reizes rezultatīvi piespēlējot, kā arī neveiksmīgi mēģināja iekļūt Latvijas izlasē uz pasaules čempionātu. Iepriekš viņš spēlējis "Liepājas metalurgs" sastāvā.

Tikmēr līgumu ar klubu noslēdzis Toms Tiļļa, Bruno Zabis un Mārtiņš Gipters.

Atgādinām, ka līdz šim interesi par spēlēšanu Latvijas hokeja čempionātā izrādījušas 12 komandas. Bez pašreizējiem valsts čempioniem interesi piedalīties nākamās sezonas turnīrā izteikušas arī "Kurbads", "Zemgale"/LLU, "Ozolnieki"/"Monarch", "Dinamo"/"Juniors" un "Daugavpils" komandas, kas visas startēja arī aizvadītajā sezonā. Šiem klubiem intereses līmenī pievienojušās arī "Rīga 97", "Liepāja", "Tukums", "Ogre"/"Juniors", Jūrmalas HASC un "Mogo.lv" komandas. "Liepājas" klubs izveidots kā likvidētās "Liepājas metalurga" komandas pēctecis, bet "Mogo.lv" vienība veidota uz 2013.gada Latvijas čempionu "SMScredit.lv" bāzes.

Provizoriski jaunā virslīgas sezona sāksies 6.septembrī. Pēdējo finālspēli ir plānots aizvadīt 31.martā pēc LHF valdes apstiprināta kalendāra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!