Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treniņnometnei otrdien pievienojās Filips Gundars Buncis, kurš ir ļoti priecīgs par iespēju strādāt kopā ar tādu slavenu treneri kā Bobs Hārtlijs, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Šo sezonu Buncis aizvadīja Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) Džonstaunas "Tomahawks" komandā, kur pildīja kapteiņa pienākumus. Kā liecina statistika, viņš šajā klubā šosezon guva 44 vārtus un veicis 25 rezultatīvas piespēles.

"No Latvijas Hokeja federācijas bija uzaicinājums uz treniņnometni, patrenēties, pabūt kopā ar izlasi. Parunājos ar treneri un kluba vadība deva atļauju. Viņi novērtēja un saprata cik liela iespēja ir būt kopā ar Latvijas izlasi un Bobu Hārtliju," Latvijas Hokeja federācijas preses dienestam teica Buncis.

Buncis ar Hārtliju bija ticies pasaules U-20 čempionātā, kad viņš visai komandai pateica pāris motivējošus vārdus.

"Es ar viņu nedaudz parunājos, kā viņš redz hokeju, kā mums vajadzētu spēlēt, kā viņš redz lielo izlasi nākotnē. Šīs sarunas man deva iespēju viņu iepazīt," turpināja hokejists.

Tomēr Buncis šosezon vēl nepretendēs uz iekļūšanu sastāvā, jo viņš atgriezīsies komandā uz izslēgšanas spēlēm: "Kopā ar Latvijas izlasi plānoju būt līdz aprīļa sākumam, tad došos atpakaļ uz ASV, kur klubam paredzētas izslēgšanas spēles."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!