Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treniņiem pievienojušies pieredzējušie Guntis Galviņš un Armands Bērziņš, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Kā zināms, Latvijas valstsvienība devusies uz pārbaudes spēlēm pret Baltkrieviju, bet Galviņš un Bērziņš trešdien "Volvo" ledus hallē trenējās kopā ar mājās palikušajiem spēlētājiem.

Aizvadīto sezonu aizsargs Galviņš pavadīja Austrijas komandā "Bolzano", kur 32 spēlēs guva divus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Savukārt uzbrucējs Bērziņš spēlēja Itālijas čempionāta komandā "Val Busteria", 37 spēlēs gūstot septiņus vārtus un izdarot 24 rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlase viesos divas reizes sacentīsies ar Baltkrievijas izlasi - 2. aprīlī – Molodečno un 4. aprīlī Lidā. Nedēļu vēlāk, 9. un 10. aprīlī "Arēnā Rīga" Latvija uzņems Francijas izlasi, bet turpinājumā 17. un 18. aprīlī Bergenā latviešu hokejisti samēros spēkus ar mājiniekiem norvēģiem. Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas 24. un 25. aprīlī "Arēnā Rīga" pret Slovākijas izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!