Foto: F64

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HS "Rīga/Prizma" vārtsargs Edgars Lūsiņš. Viņš sargājis savas komandas vārtus visās četrās septembra spēlēs un izcīnījis četras uzvaras, vidēji ielaižot 2 ripas spēlē, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

HS "Rīga/Prizma" komanda ar Lūsiņu vārtos čempionāta atklāšanas spēlē ar 3:2 pēcspēles metienos izcīnīja uzvaru pār principiālajiem pretiniekiem HK "Kurbads". Tālāk ar 8:2 pārliecinoši tika uzveikta "Ogre/Sāga97", ar 4:2 HK "Zemgale/LLU" un ar 4:3 "HASC" Jūrmala. HS "Rīga/Prizma" pēc aizvadītajām četrām spēlēm ar 11 punktiem turnīra tabulā atrodas pirmajā vietā, par diviem punktiem apsteidzot HK "Liepāja".

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un hokeja inventāra veikala "Sports Lukss". Pirmais šīs sezonas vērtīgākais hokejists tika noteikts par periodu septembra mēnesī.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!