Latvijas hokeja izlase, kurai decembrī nebija paredzēta neviena pārbaudes spēle, gada pēdējā mēnesī tomēr sanāks kopā un aizvadīs pārbaudes spēli ar Krievijas superlīgas klubu Maskavas "Dinamo", otrdien, 27.novembrī, ziņo laikraksts "Diena".
Latvijas izlases un Maskavas "Dinamo" spēle paredzēta 14.decembrī "Arēnā Rīga". Decembrī "Arēnā Rīga" risināsies pasaules U-20 čempionāts 1.divīzijā, bet 14.decembrī čempionātā ir brīvdiena. Iespējams, ka dienu vēlāk Latvijas izlase ar Maskavas "Dinamo" aizvadīs vēl vienu spēki, šoreiz Ogrē.

Visiem Latvijas izlases menedžeris Māris Baldonieks jau ir nosūtījis izsaukumus uz izlasi. Tomēr jau ir zināms, ka izlases rindās decembra vidū nebūs Arvīda Reķa un Herberta Vasiļjeva, kuru pārstāvētajiem klubiem nav pārtraukuma Vācijas bundeslīgas čempionātā. Tāpat Latvijas izlase ir apstiprinājusi savu dalību Polesje kausa izcīņā, kas no 8.-10.februārim notiks Baltkrievijā. Sākotnēji Latvijas izlase nebija plānoja atteikties no turnīra Baltkrievijā, jo tajā izlase bija ielozēta vienā grupā ar Slovēniju, kas ir Latvijas pretiniece 2008.gada pasaules čempionātā. Tomēr Latvijas izlases vadība vienojusies ar Dāniju mainīties grupām šajā turnīrā, līdz ar to Latvijas izlase dalību neatsauca.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!