Sestdien pēc piektdienas smagās cīņas ar Čehijas izlasi Latvija hokejistiem pasaules čempionātā brīvdiena, tomēr nekādas atlaides nevienam netika dotas attiecībā uz izlases treniņiem, kur atkal pievienojusies piektā maiņa.
Dienās, kad izlase nespēlē, treniņi norisinās "Volvo" sporta centrā, kur paralēli gatavojās divas izlases. Kopā ar Latvijas izlasi treniņu aizvadīja Čehijas izlase, kuras nedaudzie fani bija tikpat smaidīgi kā piektdien un nekreņķējās par pirmajā spēlē zaudēto punktu pret Latviju.

Piektdienas smagā cīņa bija atstājusi iespaidu uz izlasi, jo treniņos komanda izskatījās visai smagnēja. Komanda turpināja gatavoties svētdienas mačam ar Somiju. Nekādas izmaiņas izlases maiņu virknējumos netika veiktas.

Ierindā bija ne vien 23 pirmajai kārtai pieteiktie hokejisti, bet arī "baltie" – aizsargi Artūrs Kulda, Jānis Andersons un uzbrucēji Kaspars Daugaviņš, Aleksandrs Macijevskis un Edgars Žaltkovskis.

Kā komentēja LHF izpilddirektors Māris Baldonieks, izlase piekto maiņu sagatavos visu pirmo posmu, jo otrajā kārtā divus traumētos hokejistus varēs aizstāt ar jauniem spēlētājiem. Šajā gadījumā izlase rēķināsies ar kādu no iepriekš nosauktajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!