Latvijas rollerhokeja izlase Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā pasaules čempionāta pirmās divīzijas turnīra trešajā mačā otrdien ar rezultātu 13:5 (2:1, 2:1, 3:1, 6:2) pārspēja Brazīlijas valstsvienību.

Latvijas izlasē sešus vārtus guva Rustams Begovs, divreiz precīzs bija Aleksandrs Galkins un Rūdolfs Maslovskis, bet vienreiz precīzs bija Olafs Aploks, Rūdolfs Prūsis un Gatis Sprukts. Galkins izdarīja arī sešas rezultatīvas piespēles.

Latvijas rollerhokejisti ar trīs uzvarām trīs spēlēs izcīnīja pirmo vietu D apakšgrupā. Turnīra turpinājumā Latvijas izlase izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs jātiekas ar C grupas ceturtās vietas ieguvēju, kas ir Jaunzēlande, kura trīs spēlēs piedzīvoja tikai zaudējumus. Turnīra uzvarētāji iegūs ceļazīmi un augstāko divīziju.

Latvijas izlases sastāvs pasaules čempionātam:
Rustams Begovs, Vladislavs Koniševs, Artūrs Batraks, Aleksandrs Galkins, Jānis Golubovičs, Andris Siksnis, Edgars Kurmis, Rūdolfs Maslovskis, Rūdolfs Prūsis, Olafs Aploks, Gatis Sprukts, Artjoms Ogorodņikovs, Sandis Zolmanis, Renārs Kazānovs un Kristaps Krūze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!