Foto: F64
Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Kārlis Zirnis pēc pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas ceturtā ceturtdien atzina, ka komandai nedaudz uzbrukumā pietrūkusi veiksme, tādēļ neizdevās izcīnīt uzvaru pamatlaikā.

Jau ziņots, ka Latvijas U-20 izlase ceturtdien ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pagarinājuma sestajā sekundē uzveica mājiniekus Franciju. Vienīgos vārtus guva Deniss Smirnovs.

"Gribu pateikties spēlētājiem par cīņassparu un pašatdevi. Aizvadījām ļoti labu spēli aizsardzībā. Uzbrukumā kaut kur nedaudz nepaveicās. Ja nemaldos, tad trīs reizes trāpījām pa vārtu stabu. Bijām pelnījuši uzvaru," intervijā Latvijas Hokeja federācijai (LHF) teica Zirnis.

"Vēlreiz vēlos izteikt spēlētājiem komplimentus par labu spēli. Tagad virzāmies tālāk un gatavojamies spēlei ar Vāciju. Cīnīsimies līdz galam," sacīja U-20 galvenais treneris.

Kopvērtējumā Latvija ar deviņiem punktiem četrās spēlēs ir grupas līdere, Vācijai un Kazahstānai ir pa septiņiem punktiem trīs spēlēs, kamēr Francija iekrājusi sešus punktus četros mačos. Tikmēr viens punkts ir Ungārijai, kamēr Austrija joprojām ir bešā.

Turnīra noslēgumā latvieši sestdien spēkosies ar Vāciju, kas, iespējams, būs izšķirošā cīņa par pirmo vietu sacensībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!