Foto: F64

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans slavēja valstsvienības spēlētāju saliedētību Phjončhanas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokeja izlasei neizdevās iegūt olimpisko ceļazīmi, izšķirošajā mačā dramatiski zaudējot Vācijas valstsvienībai.

Trešdien LHF publicēja Lipmana pateicību komandai, kura darīja visu, lai varētu aizbraukt uz piektajām olimpiskajām spēlēm pēc kārtas, tomēr tas neizdevās.

"Vispirms lielu paldies gribu pateikt izlases spēlētājiem, kuri cīnījās un darīja visu iespējamo. Šī komanda bija kā nekad saliedēta. Es neatceros, kad mēs būtu bijuši tik vienoti un mērķtiecīgi. Esmu lepns par mūsu komandas paradīto sniegumu," uzsvēra Lipmans. "Diemžēl šoreiz nedaudz pietrūka. Ar šādu komandas raksturu un cīņas sparu uzvaras neizpaliks. Paldies visam treneru kolektīvam un komandas apkalpojušajam personālam par viņu ieguldīto darbu. Mēs joprojām esam hokeja nācija, kas var paveikt lielas lietas. Vispirms liels paldies gribu pateikt izlases spēlētājiem, kuri cīnījās un darīja visu iespējamo."

Pēc olimpiskā kvalifikācijas turnīra karjeru valstsvienība noslēdza ilggadējais komandai vārtsargs Edgars Masaļskis, un LHF pauda viņam pateicību par ilgajiem gadiem izlases labā.

"Latvijas Hokeja federācija izsaka milzīgu pateicību ilggadējam Latvijas hokeja valstsvienības vārtsargam Edgaram Masaļskim par viņa veltīto laiku un parādīto sniegumu, pārstāvot valstsvienību 15 pasaules čempionātos un četrās olimpiskajās spēlēs! Edgars ir kļuvis par īstu paraugu jaunajiem hokejistiem, kas uzsāk sporta gaitas. Viņa nopietnā attieksme pret darbu izlasē ir piemērs citiem. Paldies Tev Edgar!" teikts LHF paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!