Foto: F64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas komanda "Rīga" jaunajai sezonai gatavojas 32 spēlētāju sastāvā, treniņus vadot Ronaldam Ozoliņam un Jurim Opuļskim, vēsta vienība.

"Rīgas" sastāvā šobrīd ir 32 hokejisti, bet vēl trīs spēlētāji, kuri var startēt MHL, gatavojas kopā ar Rīgas "Dinamo" komandu Valmierā.

Kā ierasts, "Rīga" ceturto gadu pēc kārtas aizvadīja treniņnometni Gulbenē, no kurienes jaunie hokejisti pēc 12 dienu gatavošanās atgriezās 10.jūlijā.

Komanda turpinās trenēties "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos, bet augusta sākumā tai paredzēts tradicionālais pārbaudes turnīrs Čerepovecā, kurā rīdzinieki tiksies ar vietējo komandu "Almaz" un Jaroslavļas "Loko", kā arī Sanktpēterburgas klubiem "Dinamo", "SKA-1946" un "Serebrjanije ļvi".

Savukārt augusta beigās vienība piedalīsies Ufā gaidāmajā Pasaules kausā jauniešu komandām, kur spēkosies ar Jekaterinburgas "Avto", Astanas "Sņežnije barsi" no Kazahstānas un ASV vienību Čikāgas "Steels".

Pirmā spēle MHL sezonas regulārajā čempionātā "Rīgas" komandai paredzēta 5.septembrī.

"Rīgas" komandas rindās pašlaik trenējas vārtsargi Salvis Balandīs, Gustavs Grigals, Niks Lukašuks; aizsargi Kristaps Zīle, Kristaps Jākobsons, Roberts Kaļķis, Uvis Balinskis, Bruno Bakanovs, Pauls Svars, Aleksandrs Smirnovs, Reinis Švedenbergs, Aleksejs Popovs, Vjačeslavs Minajevs; uzbrucēji Kirils Galoha, Gatis Sprukts, Frenks Razgals, Artjoms Pankēvičs, Aleksandrs Visockis, Artūrs Bušs, Jevgēņijs Turevičs, Emīls Ezītis, Oļegs Šišļaņņikovs, Vlads Vulkanovs, Haralds Štrombergs, Kristers Petraškēvičs, Reinis Lejnieks, Erlends Kļaviņš, Ņikita Zantmans, Roberts Baranovskis, Ritvars Reimanis. Tikmēr ar "Dinamo" hokejistiem Valmierā šobrīd trenējas vārtsargs Mareks Mitens, bet pārbaudes laika līgumi ir aizsargam Ralfam Grīnbergam un uzbrucējam Robertam Locānam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!