Foto: DELFI

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā palīdzēs viens no uzbrukuma līderiem Miķelis Rēdlihs.

Kā portālam "Delfi" apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs, Rēdlihs nākamnedēļ pievienosies valstsvienības treniņiem, tādējādi šīs nedēļas nogalē viņš vēl nepiedalīsies pārbaudes spēlēs pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Krievijas izlasi.

Rēdlihs šajā sezonā Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas rindās Kontinentalās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā aizvadīja 43 spēles, kurās guva četrus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. Gagarina kausā viņam 18 spēlēs divi vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka Latvijas izlasē šajā pavasarī spēlēs Kaspars Daugaviņš, kuram jau ceturtdien jāpievienojas treniņiem. Tāpat ceturtdien uz ledus dosies Herberts Vasiļjevs, bet pagaidām slimības dēļ netrenējas Lauris Dārziņš.

Kā zināms, dažādu iemeslu dēļ pasaules čempionātā Latvijai nepalīdzēs Sandis Ozoliņš, Krišjānis Rēdlihs, Arvīds Reķis, Georgijs Pujacs, Oskars Bārtulis, Jānis Sprukts, Ralfs Freibergs un Vitālijs Pavlovs, bet nav skaidrības par Mārtiņa Karsuma spēlēšanu. Tāpat ir zināms, ka vārtsargs Kristers Gudļevskis varēs pievienoties tikai gadījumā, ja Tampabejas "Lightning" komanda izkritīs no NHL Stenlija kausa izcīņas, savukārt pēc klubu sezonas beigām Šveicē uz Ziemeļameriku, iespējams, būs jādodas Ronalda Ķēniņam.

2014.gada pasaules čempionāts augstākajā divīzijā Minskā sāksies 9.maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!