Foto: Publicitātes foto

Čempione "Mogo" Latvijas hokeja virslīgas spēlē pirmdien nonāca iedzinējos ar trīs vārtu deficītu, tomēr ar 7:3 (0:2, 3:1, 4:0) izbraukumā pārspēja vienu no turnīra vājākajām vienībām "Rīga".

Kā zināms, abas vienības tikās arī sestdien, kad čempioni ar 2:1 tikai pēcspēles metienu sērijā uzveica "Rīgas" hokejistus.

Savukārt pirmdienas mačā jau otrās trešdaļas sākumā "Mogo" nonāca iedzinējos ar 0:3, bet perioda vidū čempioni trīs minūšu laikā panāca neizšķirtu.

Trešās trešdaļas sākumā čempioni ar precīzu soda metienu izvirzījās vadībā, bet pēc četrām minūtēm "Mogo" hokejistiem jau bija divu vārtu pārsvars. Perioda otrajā pusē viesi guva sestos vārtus, bet punktu "Mogo" uzvarai pielika Rustams Begovs, kurš izcēlās mača priekšpēdējā minūtē.

Uzvarētāju labā ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Begovs, kamēr "Rīgas" vienības labā divus vārtus guva Daniels Riekstiņš.

Latvijas virslīgas kopvērtējumā līdere ar 31 punktu 14 spēlēs ir "Mogo", kas tagad par punktu apsteidz 13 cīņas aizvadījušo "Liepāju".

Trešajā vietā ar 23 punktiem 14 dueļos joprojām ir "Prizma", no tās par punktu atpaliek 12 spēlēs aizvadījusī "Zemgale"/LLU, bet vēl par punktu atpaliek Ogres "Kurbads".

Savukārt pie pieciem punktiem 16 dueļos tikusi "Rīga", kamēr trīs punktus guvusi "Rīga 99"/"Tukums".

Kā zināms, pagājušajā mēnesī no turnīra tika izslēgta bankrotējusi virslīgas komanda HASC/"Tukums". No tās čempionāta apritē palicis "Tukums", kas apvienojies ar hokeja skolas "Rīga" 1999.gadā dzimušajiem spēlētājiem.

HASC/"Tukums" hokejisti šosezon aizvadītajās sešās spēlēs cieta tikai zaudējumus, bet, tā kā komanda tiek tikai pārveidota, tās jau aizvadītās spēles palika spēkā.

HASC jeb "Hokeja akadēmijas sporta centrs" virslīgā debitēja pagājušajā sezonā, spēles aizvadot Jūrmalā, bet pirms šīs sezonas pārcēlās uz Tukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!