Foto: LETA

Pašreizējie Latvijas čempioni un kausa glabātāji "Mogo" sestdien izbraukumā ar 5:4 (3:1, 1:3, 1:0) pārspēja "Zemgale/LLU" komandu.

"Mogo" spēles gaitā bija vadībā ar 4:1, taču mača turpinājumā "Zemgale/LLU" panāca neizšķirtu.

Uzvaras vārtus guva Edgars Kurmis, kurš ar precīzu metienu izcēlās trešā perioda vidū skaitliskajā vairākumā.

"Mogo" rindās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Edgars Lipsbergs un arī Miks Lipsbergs.

"Zemgale/LLU" sastāvā divus vārtus guva pieredzējušais aizsargs Atvars Tribuncovs.

Citā spēlē Ogres "Kurbads" ar 13:2 (1:0, 6:2, 6:0) viesos apspēlēja pastarīti "Rīga99/Tukums".

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Jānis Straupe, ar vārtu guvumu un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aleksandrs Macijevskis, gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles Aleksandra Kerča juniora rēķinā.

Vēl vienā mačā virslīgas līdervienība "Liepāja" viesos ar 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) uzveica "Rīga" komandu, ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

Uzvarētāju labā Egils Kalns guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, bet vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Dmitrijs Korņilovs, Edgars Beizaks un Iļja Žučkovs.

Latvijas virslīgas līdere ar 58 punktiem 26 spēlēs ir "Liepāja", kamēr tikpat punktu 27 mačos ir "Mogo" kontā, trešais ar 53 punktiem ir "Kurbads", bet par diviem punktiem atpaliek "Zemgale"/LLU, kas aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

Savukārt pie 39 punktiem tikusi "Prizma", kas aizvadījusi 27 mačus, kamēr "Rīgai" ir 11 punkti, bet "Rīga99/Tukums" tikusi pie sešiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!