Latvijas vārtsargs Ervīns Muštukovs Lielbritānijas hokeja līgas (EIHL) Belfāstas "Giants" komandas sastāvā sestdien pārbaudes spēlē pret Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Bostonas "Bruins" uz laukuma pavadīja trīs minūtes.

Šajā spēlē "Bruins" uzvarēja ar ar rezultātu 5:1 (0:0, 3:1, 2:0).

Latvijas vārtsargs laukumā devās mača 57.minūtē, nomainot Stīvenu Mērfiju.

"Giants" komanda uz šo maču tika papildināta ar vairākiem labākajiem EIHL spēlētājiem.

Savukārt citā pārbaudes spēlē NHL klubs Sanhosē "Sharks" Vācijā ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Vācijas augstākās līgas (DEL) komandu Manheimas "Adler".

Kā ziņots, Muštukovs šo sezonu Anglijas čempionvienībā Šefīldas "Steelers" sācis ļoti sekmīgi un pirmajās septiņās EIHL spēlēs četras reizes savus vārtus atstājis neskartus. Vidēji mačā viņš ielaidis tikai 1,88 vārtus un atvairījis 93,7 procentus metienu, kas abi ir labākie rādītāji līgā.

Nākamo pārbaudes spēli "Bruins" aizvadīs 5.oktobrī, kad spēkosies ar Čehijas komandu Liberecas "Bili Tygri", bet 9. un 10.oktobrī Prāgā ar Fīniksas "Coyotes" komandu uzsāks jauno NHL sezonu.

Savukārt "Sharks" šī bija vienīgā pārbaudes spēle ar kādu no Eiropas komandām, kā arī pēdējā pārbaudes spēle pirms pirms jaunās NHL sezonas. "Sharks" NHL jaunu regulāru sezonu uzsāks 8.oktobrī, kad tiksies ar Kolumbusas "Blue Jackets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!