Foto: F64
Latvijas vārtsargs Ervīns Muštukovs nākamajā sezonā atgriezīsies Lielbritānijas hokeja līgas komandā Šēfīldas "Steelers", kur viņš jau iepriekš ir spēlējis, vēsta "sheffieldtelegraph.co.uk"

Jau pagājušajā sezonā "Steelers" vēlējās Muštukovu atgriezt savas komandas sastāvā, taču tas viņiem neizdevās. Aizvadīto sezonu viņš pavadīja Francijas augstākās līgas komandā Grenobles "Bruleurs de Loups", kur 17 spēlēs vidēji mačā ielaida 2,47 vārtus un atvairīja 92,3% metienu.

Pirms sešām sezonām Muštukovs palīdzēja "Steelers" komandai izcīnīt čempiona titulu. Šēfīldas komandas galvenais treneris ir Pols Tompsons, kurš ar latviešu vārtsargu strādāja arī Dānijas komandā "Aaborg".

Tompsons pauda prieku par Muštukova piesaistīšanu, jo viņš regulāri vidēji sezonā atvaira 92 procentus metienu un katru spēli aizvada ar pilnu atdevi.

Savas karjeras laikā Muštukovs spēlējis ne tikai Latvijas un Dānijas komandās, bet arī Ziemeļamerikā, Lielbritānijā un Zviedrijā, turklāt savulaik paguva divus mačus aizvadīt arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!