Foto: F64
Bijušais Latvijas izlases vārtsargs Sergejs Naumovs kļuvis par Ukrainas kluba Doņeckas "Donbass", kas gaidāmajā sezonā debitēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, vārtsargu treneri.

Kā vēsta portāls "sportbox.ru", Naumovs ar "Donbass" komandu parakstījis līgumu uz vienu gadu.

Iepriekšējās divas sezonas Naumovs bija Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargu treneris. Tomēr pēc aizvadītās sezonas abas puses nespēja vienoties par sadarbības turpināšanu un Naumovam nācās meklēt jaunu darba vietu, bet jūnija beigās Rīgas "Dinamo" apstiprināja līguma noslēgšanu ar vārtsargu treneri Miku Tarvainenu.

Kā ziņots, "Donbass" komandu trenēs Latvijā labi pazīstamais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers.

Doņeckas klubs jau noslēdzis līgumus ar diviem spēcīgiem vārtsargiem - zviedru Ēriku Ersbergu un Slovākijas valstsvienības vārtu vīru Jānu Laco.

Gaidāmajā KHL sezonā "Donbass" hokejisti spēlēs vienā divīzijā ar Rīgas "Dinamo", čempionvienību Maskavas "Dinamo", Sanktpēterburgas SKA, Čehovas "Vitjaz", Bratislavas "Slovan" no Slovākijas un Čehijas vienību Prāgas "Lev".

Šīs komandas cīnīsies Rietumu konferences Bobrova divīzijā.

Maskavas "Dinamo" komandu vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, bet "Lev" komandas ģenerālmenedžera pienākumus pilda līdzšinējais Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!