Foto: AP/Scanpix

Puse Otavas "Senators" hokejistu šīs sezonas Stenlija kausa izcīņā spēlējuši, būdami traumēti, pēc kluba izstāšanās no izslēgšanas turnīra atklājusi vadība.

Kā ziņojām, Otavas "Senators" šīs sezonas Stenlija kausa izcīņā aizkļuva līga Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences finālam, kurā septiņu spēļu sērijā ar 3-4 piekāpās Pitsburgas "Penguins".

"Senators" ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions atklājis, ka komandas kapteinis un aizsargs Ēriks Karlsons spēlējis ar ieplīsušu potītes kaulu un kājas muskuļa problēmām. Aizsargs Marks Boroviskis un uzbrucējs Alekss Berouzs spēlējuši ar bojātām ceļgala saitēm, aizsargs Kodijs Sisī laukumā gājis ar lauztu pirkstu, bet aizsargam Zekam Smitam bijušas sasistas ribas un ieplīsuši vēdera muskuļi.

"Senators" vārtsargs Kreigs Andersons divas spēles aizvadījis ar muguras traumu, uzbrucējam Viktoram Stolbergam konstatētas problēmas ar ribām, savukārt Krisam Nīlam un Dionam Fanefam ir traumētas roku saites. Toms Pajets un Marks Stouns spēlējuši ar kājas, bet Deriks Brasārs - ar pleca traumām.

Neveiksmīga Austrumu konferences finālsērija bija "Senators" spēlētājam Markam Meto, kuram "Penguins" uzbrucējs Sidnijs Krosbijs ar nūju nocirta pirksta falangu, bet Raiens Dzingels plaukstas locītavas traumu guva jau pēdējā sērijas spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!