Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vašingtonas "Capitals" spēlētājs Aleksandrs Ovečkins paziņojis, ka viņš nemainīs savus plānus par došanos uz 2018. gada Phončhanas olimpiskajām spēlēm, neraugoties uz NHL vadības lēmumu nelaist savus spēlētājus uz olimpisko turnīru.

"Jā, es neesmu pārdomājis. Es gatavojos doties uz olimpiskajām spēlēm. Tā ir mana valsts," Ziemeļamerikas žurnālistiem teica Ovečkins, kuru atbalsta arī "Capitals" komandas īpašnieks.

Tāpat viņš izteica cerību, ka NHL vadība panāks vienošanos ar Starptautisko Olimpisko komiteju (SOK), jo vēl ir laiks risināt sarunas.

Tikmēr Ovečkina sīvākais konkurents Sidnijs Krosbijs no Pitsburgas "Penguins" komandas izteicās, ka viņš vēl nav gatavs ignorēt NHL vadības lēmumu un steigties palīgā Kanādai.

"Es tik tālu vēl neesmu aizdomājies. Šī ir sarežģīta situācija. Es zinu, ka daudzi spēlētāji atklāti teikuši, ka dosies uz olimpiskajām spēlēm tik un tā, bet es neesmu pārliecināts, vai esmu gatavs šādi rīkoties," ASV medijos citēts Krosbijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!