Par pagājušās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas trim zvaigznēm nosaukti Atlantas "Thrashers" vārtsargs Ondrejs Pavelecs, viņa komandas biedrs, aizsargs Dastins Bifuljēns un Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs.

Pavelecs trijās spēlēs atvairīja 97 no 99 metieniem un ļāva "Thrashers" izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas savā laukumā un pagarināt uzvaru sēriju līdz pieciem mačiem. Vienu no šīm spēlēm, pret Monreālas "Canadiens", Pavelecs aizvadīja "sausā".

Paveleca komandas biedrs, aizsargs Dastins Bifuljēns pagājušonedēļ kļuva par visas līgas rezultatīvāko aizsargu, izdarot četras rezultatīvas piespēles un gūstot divus vārtus, no kuriem vieni bija uzvaras vārti. Baifiglīns, kurš īpaši iecienījis metienus no zilās līnijas, šosezon jau piecās spēlēs ir guvis uzvaras vārtus "Thrashers" labā.

Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs aizvadītajā nedēļā kļuva par rezultatīvāko līgas spēlētāju, gūstot četrus vārtus un izdarot trīs piespēles, savukārt "Penguins" uzvarēja četrās spēlēs pēc kārtas un nonāca tikai divu punktu attālumā no Klusā okeāna divīzijas kopvērtējuma līderiem, Filadelfijas "Flyers". Sestdienas mačā pret Kalgari "Flames" Krosbijs guva "hat trick" un savus 200. vārtus NHL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!