Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs ceturtdien pie uzvarām tika abu latviešu Kārļa Skrastiņa un Raita Ivanāna pārstāvētie klubi.
Skrastiņa komanda Floridas „Panthers" savā laukumā ar 5:1 (2:0, 1:1, 2:0) pārspēja Monreālas „Canadiens". Latviešu aizsargs spēlē laukumā bija 24:45 minūtes, bloķēja divus pretinieku metienus, nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

„Panteram" vārtus guva Džejs Buvmīsters, Stīvens Vaiss, Rihards Zedņiks, Radeks Dvoržaks un Mihaels Froliks, bet "Canadiens" labā vienīgos vārtus guva Roberts Langs.

Tikmēr Ivanāna pārstāvētā komanda Losandželosas „Kings" 5:2 (2:0, 1:0, 2:2) uzvarēja vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Čikāgas „Blackhawks". Ivanāns šoreiz laukumā pabija 4:28 minūtes, reizi meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

„Karaļiem" divus vārtus guva pagājušās nedēļas NHL spožākā zvaigzne Dastins Brauns, bet pa vieniem vārtiem - Džarets Stouls, Patriks O'Salivans un Aleksandrs Frolovs. „Blackhawks" labā vārtus guva Deivs Bolands un Patriks Šarps.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā „Panthers" tagad ar 54 punktiem 48 spēlēs saglabā astoto vietu, bet „Kings" Rietumu konferencē ar 47 punktiem 47 spēlēs ir pakāpusies uz 12.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!