Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā uz 2014.gada pasaules čempionātu iekļauts arī pieredzējušais aizsargs Sandis Ozoliņš, vēsta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" mājaslapa internetā.

Lai gatavos Pasaules hokeja čempionātam Minskā, uz Latvijas hokeja valstsvienību izsaukti 23 Rīgas "Dinamo" hokejisti - 10 aizsargi un 13 uzbrucēji, kā arī 3 apkalpojošā personāla pārstāvji.

No Rīgas "Dinamo" Latvijas izlases kandidātu sarakstā iekļauti aizsargi Ozoliņš, Arvīds Reķis, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Jēkabs Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Rodrigo Laviņš, Mārtiņš Porejs, Oskars Cibuļskis, Edgars Siksna, kā arī uzbrucēji Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Lauris Dārziņš, Aleksandrs Ņiživijs, Miks Indrašis, Mārtiņš Cipulis, Māris Bičevskis, Juris Upītis, Gunārs Skvorcovs, Artūrs Kuzmenkovs, Nikolajs Jeļisejevs un Krišs Lipsbergs. 

Pilns valstsvienības kandidātu saraksts ar spēlētājiem, kuri uzsāks treniņus Ozolniekos, taps zināms līdz nākamās nedēļas vidum.

Treniņi 31.martā sāksies "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos, kuros varēs piedalīties visi potenciālie Latvijas izlases kandidāti, kuriem būs beigusies sezona un kuri atradīsies Latvijā. Savukārt oficiālā Latvijas izlases treniņnometne pirms pasaules čempionāta sāksies 7.aprīlī Ozolniekos.

Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies "Euro Hockey Challenge" tūrē, kuras ietvaros viesos (10. un 11. aprīlī) spēkosies ar Somijas izlasi. Savukārt pēc tam (18. un 19. aprīlī) Latvijas izlase "Arēnā Rīga" spēlēs ar Krievijas izlasi, bet 25. un 26. aprīlī tiksies ar Franciju.

2014. gada pasaules hokeja čempionāts risināsies Minskā no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase priekšsacīkstēs spēlēs B apakšgrupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Šveice, Vācija, Baltkrievija un Kazahstāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!