Foto: EPA/LETA
Bostonas "Bruins" uzbrucējs Patriss Beržerons līdz ar Fīniksas "Coyotes" aizsargu Kītu Jandlu un Nešvilas "Predators" vārtsargu Pekku Rinni nosaukti par janvāra mēneša labākajiem Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlētājiem.

Mēneša pirmā zvaigzne, Patriss Beržerons, janvārī kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju, gūstot astoņus vārtus un izdarot deviņas rezultatīvas piespēles. Turklāt 11. janvāra mačā pret Otavas "Senators" viņš guva pirmo "hat-trick" savā NHL karjerā. 25 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs ar 40 punktiem (16+24) 50 spēlēs ir rezultatīvākais "Bruins" rindās. Janvārī Beržeronu atzina arī par nedēļas labāko NHL spēlētāju.

Arī mēneša otrā zvaigzne, Kīts Jandls, janvārī guva 17 rezultativitātes punktus (3+14), palīdzot Fīniksas "Coyotes" pakāpties uz sesto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Viņš guva punktus 11 no 14 janvāra spēlēm, turklāt deviņos mačos pēc kārtas.

Janvāra trešā zvaigzne, Pekka Rinne, Nešvilas komandas vārtus sargāja 11 no 13 janvāra spēlēm un nodrošināja komandai astoņas uzvaras, sasniedzot labāko rādītāju līgā. Piecās spēlēs Rinne ielaida savos vārtos tikai vienu ripu, bet divas pabeidza "sausā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!