Foto: AP/Scanpix

Nešvilas "Predators" komandas galvenais treneris Pīters Laviolets un Derils Saters no Losandželosas "Kings" būs Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēles vienību galvenie treneri.

Laviolets tika izvēlēts, jo viņa vadītā "Predators" komanda šobrīd ir vadošā visā līgā, triumfējot 27 no 40 mačiem. Tikmēr Saters ir pašreizējo Stenlija kausa glabātāju "Kings" galvenais treneris.

Ja Laviolets kā treneris NHL Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies jau otro reizi, Sateram šī būs debija.

Kā zināms, šosezon NHL Visu zvaigžņu spēlē piedalīsies arī Bufalo "Sabres" komandas latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš izpelnījās vislielāko balsu skaitu līdzjutēju vērtējumā. Tāpat fani šī mača sākuma pieciniekā iebalsojuši Čikāgas "Blackhawks" hokejistus - vārtsargu Koriju Krofordu, aizsargus Dankanu Kītu un Brentu Sībruku, uzbrucējus Patriku Keinu un Džonatanu Tēvzu.

Pārējos NHL Visu zvaigžņu spēles dalībniekus līga nosauks sestdien.

Visu zvaigžņu spēle 25.janvārī norisināsies Kolumbusā. Šis paraugmačs nav norisinājies jau divus gadus, jo 2013.gadā to atcēla lokauta dēļ, bet pērn tas nenotika Soču olimpisko spēļu dēļ.

Pēdējo reizi kāds no Latvijas hokejistiem NHL Visu zvaigžņu spēlē piedalījās 2003.gadā, kad tas bija aizsargs Sandis Ozoliņš. Viņš savas karjeras laikā Visu zvaigžņu spēlē piedalījās septiņas reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!