Foto: LETA
Šonedēļ bez vēsts pazudis 1992.gadā dzimušais latviešu hokeja uzbrucējs Kristiāns Pelšs, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija. Neoficiāli izskanējis, ka viņš varētu būt pazudis pēc ielēkšanas Daugavā no Akmens tilta, taču šī versija pagaidām nav apstiprinājusies.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, Pelšs Latvijā ieradies tikai pirmdien, taču ar hokejistu tai šonedēļ nav izdevies sazināties, jo viņa mobilais tālrunis ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas.

Glābšanas dienesti portālam "Delfi" apliecina, ka ir saņemts iesniegums par pazudušu personu, kā arī informācija par jaunieti, kurš naktī no pirmdienas uz otrdienu ielēcis Daugavā, taču apstiprināt, ka tas bijis hokejists, pagaidām nav iespējams, jo nav atrastas mirstīgās atliekas.

Kristians Pelšs aizvadīto sezonu pavadīja Amerikā, pārstāvot Edmontonas "Oilers" sistēmas klubu Oklahomsitijas "Barons" Rietumu Hokeja līgā (WHL). 2010. gada NHL draftā viņu septītajā kārtā izvēlējās Edmontonas "Oilers" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!