Latvijas uzbrucējs Sergejs Pečura sestdien guva vārtus Maskavas mēra kausa izcīņas otrajā spēlē, tomēr viņa pārstāvētais Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) klubs Maskavas komanda "Kriļja Sovetov" ar rezultātu 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) zaudēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Maskavas "Dinamo", kuru trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Spēles 16.minūtē Pečura atklāja šī mača rezultātu.

Aizvadītajā spēlē uzvarētāju labā vārtus guva Deniss Kokarevs, Konstantīns Volkovs, Mihails Balandins un Aleksejs Ugarovs.

Arī nākamajā pārbaudes spēlē "Kriļja Sovetov" tiksies ar KHL komandu, kad šī paša turnīra laikā svētdien spēkosies ar Maskavas CSKA.

Kā ziņots, šī turnīra pirmajā spēlē "Kriļja Sovetov" ar 2:5 piekāpās citam KHL klubam Maskavas "Spartak".

Aizvadītajā sezonā Pečura ar 21 gūtajiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm kļuva par "Kriļja Sovetov" vienības otro rezultatīvāko spēlētāju. Starpsezonā Pečura centās iekļūt Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā, tomēr viņam tas neizdevās.

Kā ziņots, regulārā čempionāta kopvērtējumā "Kriļja Sovetov" ar 102 punktiem 54 spēlēs ieņēma otro pozīciju savā konferencē, bet kopējā Krievijas augstākās līgas kopvērtējumā "Kriļja Sovetov" ierindojās sestajā pozīcijā un automātiski iekļuva izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā, kurā ar 2-3 zaudēja Kļinas "Titan" vienībai.

"Kriļja Sovetov" bija iesniegusi dokumentus arī dalībai jaunās sezonas KHL turnīrā, bet apstiprināta netika.

Tāpat Pečura šovasar arī Latvijas izlases sastāvā spēlēja pasaules čempionātā, sešos mačos gūstot vienus vārtus.

Kā ziņots, Pečura pirms pagājušās sezonas tika aizmainīts uz "Kriļja Sovetov" komandu no "Dinamo" vienības apmaiņā pret Robertu Bukartu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!