Starptautiska hokeja turnīra "Polesie Cup" organizatori paziņojuši, ka februārī plānotajās sacensībās piekritusi piedalīties Kazahstānas valstsvienība un tā startēs vienā apakšgrupā ar "Polesie" izlasi un Latvijas hokejistiem, piektdien vēsta Baltkrievijas mediji.
Latvijas hokeja izlases menedžeris Māris Baldonieks sarunā ar aģentūru LETA šo informāciju atteicās komentēt, jo pagaidām no rīkotājiem šim faktam oficiālu apstiprinājumu nav saņēmis.

Jau ziņots, ka sākotnēji B grupā bija plānojusi startēt Krievijas hokeja superlīgas vienība Sanktpēterburgas SKA, tomēr tā no dalības atteicās. "Polesie" izlasē startēs Baltkrievijas komandu "Gomeļ" un Žlobinas "Metallurg" apvienotā komanda.

Turnīrs Baltkrievijas pilsētās Žlobinā un Gomeļā notiks no 6. līdz 9.februārim. A grupā spēlēs Baltkrievijas, Dānijas un Slovēnijas izlases.

Pēc SKA komandas atteikuma Latvijas hokeja izlase nopietni apsvēra domu atteikties no dalības turnīrā, tomēr tad šosezon komanda nebūtu piedalījusies nevienā pārbaudes turnīrā. Latvijas izlasei vācieši atteica spēlēšanu "Deutschland Cup" turnīrā novembrī, bet Slovākijā decembra pārtraukumā plānotais "Loto Cup" bankrotēja. Izlase aizvadījusi tikai divas spēles ar Krievijas hokeja superlīgas klubu Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!