Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā Nešvilas "Predators" izcīnīja smagu uzvaru, trešajā pagarinājumā savā laukumā ar rezultātu 4:3 pārspējot Sanhosē "Sharks".

Jau pirmajā minūtē Kolins Vilsons deva "Predators" komandai vadību, bet divas minūtes pēc tam Brents Bērns rezultātu izlīdzināja. Desmitajā minūtē Maiks Fišers vēlreiz izvirzīja vadībā Nešvilas komandu, bet šoreiz "Shaks" hokejistiem izlīdzinājumu izdevās panākt tikai 35. minūtē, kad rezultatīvs bija Jonass Donskojs.

Trešajā periodā Bērns guva otros vārtus spēlē un panāca rezultātu 3:2, tomēr četras minūtes pirms pamatlaika beigām Džeims Nīls atjaunoja līdzsvaru spēlē. Līdz ar to cīņa turpinājās pagarinājumā, un tur sīvā cīņā ar diviem papildlaikiem bija par maz uzvarētāja noskaidrošanai. Trešā pagarinājuma vidū Fišers izdarīja precīzu metienu, nodrošinot "Predators" uzvaru.

Līdz ar to rezultāts sērija līdz četrām kļuva neizšķirts 2-2.

Arī otrā ceturtdienas spēlē bija nepieciešams pagarinājums - Dalasas "Stars" ar rezultātu 3:2 izbraukumā uzvarēja Sentluisas "Blues", arī sērijā panākot 2-2.

Vladimirs Tarasenko pirmajā periodā guva vārtus "Blues" komandai, bet otrajā trešdaļā Radeks Faksa un Patriks Šarps panāca 2:1 "Stars" labā. Mirki pēcāk Pols Ščastnijs panāca neizšķirtu, bet trešajā periodā vārti netika gūti, līdz ar to cīņa turpinājās papildlaikā. Pagarinājumā jau trešajā minūtē Kodijs Īkins nodrošināja uzvaru "Stars".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!