Foto: DELFI

Pamatīgu zaudējumu savā otrajā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B grupas jaunās sezonas spēlē trešdien piedzīvoja Latvijas komanda "Prizma"/"Rīga", kas ar rezultātu 0:10 (0:2, 0:4, 0:4) savā laukumā piekāpās Moldovas komandai Kišiņevas "Platina", kuras sastāvā spēlē vairāki Latvijas hokejisti.

Trešdien "Platina" sastāvā laukumā devās septiņi Latvijas hokejisti, bet tikai vienam izdevās tikt pie rezultativitātes punkta - Maksims Abrašins veica rezultatīvu piespēli desmito vārtu guvumā.

Kā zināms, šis Latvijas komandai bija jau otrais zaudējums divās spēlēs - otrdien tā "Platina" vienībai savā laukumā piekāpās ar 1:5.

Kā ziņots, "Platina" divus mačus jau aizvadīja nedēļas nogalē, kad dalīja uzvaru uz pusēm ar Aigara Ciprusa trenēto Lietuvas vienību Viļņas "Baltika", kuras pieteikumā ir uzreiz 11 Latvijas hokejisti.

Citā mačā trešdien Latvijas hokejistu Edgara Ārinieka un Roberta Mamčica pārstāvētā Almetjevskas "Sputņik" vienība savā laukumā ar 4:5 (1:2, 1:3, 2:0) piekāpās Penzas "Dizeļist" komandai.

Šī bija "Sputņik" komandas pirmā neveiksme četrās aizvadītajās spēlēs.

Kā zināms, otrdien abu šo komandu savstarpējā spēle beidzās ar rezultātu 4:0 par labu "Sputņik", vienu rezultatīvu piespēli veicot arī Āriniekam.

"Prizma"/"Rīga" MHL B grupā sacenšas trešo sezonu pēc kārtas, bet iepriekšējos divus gadus tai neizdevās kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!