Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā otrdien iekļuva Ņujorkas "Rangers" un Čikāgas "Blackhawks" vienības.

Ņujorkas "Rangers" Austrumu konferences pusfināla izšķirošajā, septītajā spēlē ar 2:1 pārspēja Pitsburgas "Penguins", sērijā svinot panākumu ar 4-3. Uzvarētājiem vārtu guva Braiuans Boils un Breds Ričards, bet "Penguins" labā vienīgos vārtus guva Jusi Jokinens.

Tagad cīņā par iekļūšanu Stenlija kausa finālā "Rangers" tiksies ar Bostonas "Bruins" vai Monreālas "Canadiens". Šīm vienībām sērijā ir neizšķirts 3-3.

Tikmēr Rietumu konferencē par pirmo finālisti kļuva Čikāgas "Blackhawks", kas sērijas sestajā spēlē arī ar 2:1 pagarinājumā pārspēja Minesotas "Wild". Sērijā Čikāgas hokejisti bija pārāki ar 4-2. Jau spēles otrajā minūtē Kriss Verstēgs vadībā izvirzīja "Blackhawks", bet otrā perioda sākumā Ēriks Haula panāca 1:1. Uzvaras vārtus pirmā pagarinājuma desmitajā minūtē guva Patriks Keins.

Rietumu konferences finālā "Blackhawks" tiksies ar Anaheimas "Ducks" vai Losandželosas "Kings". Šo komandu duelī šobrīd ar 3-2 vadībā ir "Ducks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!