Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latviešu hokeja aizsargs Jēkabs Rēdlihs svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās līgas regulārā čempionāta mačā, palīdzot Karlovi Vari "Energie" vienībai, ko pārstāv arī uzbrucējs Juris Štāls, savā laukumā tikt pie panākuma.

Aizvadītajā spēlē "Energie" ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) uzvarēja Prāgas "Slavia" klubu.

Rēdlihs šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un divas sekundes, ar rezultatīvu piespēli izceļoties komandas otrajā vārtu guvumā. Tāpat aizsargs cīņas protokolā atzīmējās ar divu minūšu noraidījumu, četriem metieniem pa pretinieku vārtiem un vienu spēka paņēmienu, cīņu noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Tikmēr Štāls šajā spēlē nepiedalījās.

Savukārt citā spēlē Latvijas izlases uzbrucēja Kobas Jasa pārstāvētā Liberecas "Bili Tygri" vienība izbraukumā ar 3:2 (0:1, 0:1, 3:0) pieveica Vitkovices "Steel" klubu.

Jass laukumā pavadīja septiņas minūtes un vienu sekundi, vienreiz meta pa sāncenšu vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Čempionāta kopvērtējumā "Bili Tygri" un "Energie" komandām ir pa deviņiem punktiem septiņās spēlēs, kas tām dod attiecīgi septīto un astoto vietu 14 klubu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!