Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas hokejistu pieredzējušā Herberta Vasiļjeva un Arvīda Reķa pārstāvētās komandas svētdien piedzīvoja zaudējumus Vācijas čempionāta (DEL) spēlēs.

Latviešu aizsarga Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" savā laukumā ar 4:5 (0:0, 3:1, 1:3, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ķelnes "Haie", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Reķis šajā mačā izcēlās ar divām soda minūtēm, kā dēļ "Panther" zaudēja pirmos vārtus, un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvietis šosezon piedalījies 35 mačos, iemetis divus vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Tikmēr Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" izbraukumā ar 1:6 (0:1, 0:4, 1:1) pārliecinoši zaudēja Minhenes "Red Bull" vienībai.

Lai arī iepriekšējā mačā Vasiļjevs guva uzvaras vārtus, šajā duelī hokejists ne ar ko neizcēlās, bet iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -4.

Vasiļjevs šosezon piedalījies 42 spēlēs, guvis desmit vārtus, veicis 17 rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu -13.

DEL kopvērtējumā līderpozīciju ieņem Berlīnes "Eisbaren", kas izcīnījusi 77 punktus 42 spēlēs. "Panther" ar 59 punktiem ieņem 11.vietu, kamēr "Pinguine" ar 37 punktiem joprojām atrodama pēdējā, 14.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!