Foto: AFP/Scanpix
Krievu presē izskanējušas ziņas, ka vasarā Rīgā notiks pirmais hokeja "policistu" boksa šovs "ICEBOX", kurā piedalīsies pasaules spēcīgāko līgu "tough guy" stila spēlētāji.

Interneta portāls "Hokkeinaja pravda" vēsta, ka jūnijā, pēc vadošo līgu sezonas beigām, Rīgā notiks nebijis pasākums, kurā boksa ringā tiksies hokejisti, kas parasti visvairāk noraidījumu nopelna par kaušanos jeb "policisti".

"Piemēram, tādas personības kā Donalds Brašīrs, Raitis Ivanāns, Džodijs Šellijs, Kriss Saimons abās okeāna pusēs popularitātes ziņā neatpaliek no savu komandu līderiem," raksta portāls, pēc kura aprēķiniem vismaz 30% skatītāju uz hokeja spēlēm Amerikā ierodas, lai "dzīvajā" redzētu tieši šos kautiņus.

Pagaidām netiek atklāti konkrēti uzvārdi, taču piekrišana piedalīties šajā boksa šovā saņemta no pazīstamiem Nacionālās Hokeja līgas (NHL), Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) un Zviedrijas Elites līgas konkrētā ampluā spēlētājiem.

Rīga par "ICEBOX" pirmā pasākuma norises vietu izvēlēta dēļ fanātiskā hokeja līdzjutēju atbalsta, kas ir viens no labākajiem Eiropā un ļaus veiksmīgi aizvadīt šo šovu.

Organizatori sola, ka "ICEBOX" šovs turpmāk notiks regulāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!