Foto: F64

Latvijas hokejists Rihards Bukarts ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Vācijas augstākajā hokeja līgas (DEL) spēlē.

Bukarta pārstāvētā Šveningeres "Wild Wings" viesos ar 2:4 (0:1, 1:2, 0:2) piekāpās Minhenes "Red Bull".

Latvietis laukumā pavadīja 16 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā četrreiz meta pa pretinieku vārtiem, kā arī atdeva rezultatīvu piespēli vienības otrajā vārtu guvumā. Bukarts šajā spēlē tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bukarts šosezon ir izcēlies ar trīs rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt pieredzējušā aizsarga Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther" kārtējo Vācijas čempionāta spēli aizvadīs piektdien.

Reķis šosezon guvis vienus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

Turnīra kopvērtējumā "Panther" vienība ar 19 punktiem 11 spēlēs ieņem sesto pozīciju, bet "Wild Wings" ar trīs punktiem 12 mačos ir pēdējā starp 14 komandām.

39 gadus vecais Reķis martā uz vēl vienu sezonu pagarināja līgumu ar "Panther" vienību. Viņš DEL aizvadījis vairāk nekā 500 mačus.

Pirms četriem gadiem Reķis saņēma Vācijas pasi, kas viņam ļauj šīs valsts klubos skaitīties kā vietējam spēlētājam.

Savukārt 22 gadus vecais Bukarts "Wild Wings" rindas papildināja jūlija vidū. Uzbrucējs aizvadītajā sezonā Berlīnes "Eisbaren" sastāvā tika kronēts par DEL vicečempionu, komandai finālsērijā ar 3-4 piekāpjoties Minhenes "Red Bull". Berlīnes vienībai viņš pievienojās gan tikai regulārā čempionāta beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!